Magiske Malerier er fullbooket

 

Sett deg på en uforpliktende venteliste så får du vite aller først når vi er klare med nytt kurs!

 

 

Se for deg at 

🎨 du har en hobby du gleder deg til å komme hjem til

🎨 du er så full av energi og kan ikke vente med å sette igang med nye maleprosjekter

🎨 folk spør deg - hva har skjedd, du gløder?

🎨 du henger egne malerier på veggen med stolthet og venner vil kjøpe de av deg

Jeg vil så gjerne

🎨 lære deg teknikker som gjør det enkelt å male

🎨 gi deg energi og overskudd til å gjøre det du drømmer om

🎨 at du skal ha egne malerier på veggene dine

🎨 lære deg å stole på deg selv, og overse den som en gang sa du ikke var flink

Med Magiske Malerier  får du:

Du lærer alt du trenger å vite for å kunne skape magiske malerier. Du får tekniske råd, men ikke minst får du råd om hvordan du skal kvitte deg med han jeg kaller "styggen på ryggen" og skaffer deg den selvtilliten du alltid har ønsket deg. 

Jeg er med deg hele veien og hjelper deg med dine malerier. Dette er det mine elever har likt aller best med hele kurset. Måten jeg gir ærlige tilbakemeldinger på. Det gjør at du lærer en masse og kommer deg fremover på din malereise. 

Vi har en lukket Facebookgruppe kun for oss som er med på kurset. Her har vi det kjekt, vi koser oss med maling og vi støtter hverandre. Jeg har sett vennskap gro på tvers av byer og land i denne gruppen og det varmer mitt hjerte! 

 

Jeg er Hege..


Jeg har selv vært der - skapmaler 🙈 🙈  - å ikke tørre å si at jeg malte.. Hvem var vel jeg til å kalle meg kunstner. Jeg tror at så mange er lik du og jeg - og jeg skal hjelpe deg ut av det. 

Veien til mer selvtillit behøver ikke være så lang for deg som den var for meg.

I dag lever jeg av kunsten, selger malerier og har lært   mer enn 1800 flotte damer og menn å male og ikke minst stole på at det de maler er godt nok. Fra den med sin første pensel i hånden til erfarne kunstnere med kunsthøyskolen på baken. Galleri-eiere og heltids kunstnere.

Etter 25 år i næringslivet satset jeg i 2019 for fullt på kunsten og det resulterte i flere separatutstillinger og all time high salg!

Nå gleder jeg meg til å se deg ta av. ..   

Jeg elsker jobben min, og høydepunktene er når jeg får meldinger fra dere som har suksess, som har hengt sitt første maleri på veggen, solgt sitt første maleri eller hatt suksess med en utstilling. Det varmer skikkelig!  

 

Om noen måneder kan det være du som selger malerier og er klar for kunstutstilling!

Hør hva disse fine jentene sier om kursene:

 
 
 
 

Hva noen av mine elever sier om kurset...  

Mal dine egne flotte malerier

 

I Nye Magiske Malerier kan du velge å male akkurat det samme som meg de første gangene eller du kan velge å bruke de samme teknikkene med andre farger. Etter hvert vil du lære deg å finne ditt eget utrykk.

Vi jobber mye med det å være uredd i maleprosessen, slippe taket og komme inn i det jeg kaller maleflyt. Det er en tilstand hvor du glemmer tid og sted og som virkelig er påfyll av energi!

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som har malt noen år da det ofte handler om å få litt nytt påfyll til ens egen maleprosess.

Sett deg på ventelisten for å få vite når det kommer nye kurs!

 

"Tidenes beste nettkurs!"

Birgit Christine Løksa